Sprekers
Zoals aangekondigd is de tweede editie 18 oktober!!!


 


Arjen Joosse


 


 


 Deze jonge klareinternist-oncoloog zal ons bijpraten over dát wat elke patiënt op dit momentwil in de spreekkamer: immunotherapie! Deze doorbraak heeft het speelveld voorde oncoloog enorm veranderd voor een aantal maligniteiten maar kent echter ookpotentieel ernstige bijwerkingen.


 


 


 


 


Jelmer Alsma en Kathelijne Koorengevel


 


 


 


 


Is het nou psychiatrie of toch nie? Door de jaren heenzijn er een aantal zeldzame parels van aandoeningen verzameld. Jelmer &Kathelijne zullen ons vertellen welke red flags je aan het denken moeten doenzetten.

Eva Klijn

Niet lullen maar vullen? Of toch niet? Eva is internist-intensivist en de absolute expert op het gebied van circulatie en de beslissing tot het wel of niet vullen van de patiënt

Vinoloog Yontie Helders

Ook de selectie en kennis over wijn zal van een hoog niveau zijn deze avond waar wij vinoloog Yontie Helders bereid hebben gevonden de avond te voorzien van prachtige wijnen gebaseerd op haar jarenlange ervaring met deze verrukkelijke drank. 

Wijn en Wetenschap 1.0 was eigenlijk elke wijn in de kruising, dus Yontie staat voor de loodzware taak om bij de tweede editie zichzelf te overtreffen.