Aanmelden

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de eerstvolgende editie van Wetenschap en Wijn, op 18 oktober op een prachtige locatie midden in Rotterdam met misschien wel het mooiste uitzicht van de stad (nee niet de daktuin).

We hebben dit jaar een financiƫle "steun-in-de-rug" gehad dankzij veel van onze mede aios die meegedaan hebben aan een quiz over klinisch redeneren. Daarom zijn er de volgende drie mogelijkheden tot registeren.


1) je hebt meegedaan aan de ROIG-infectieziekten 23 mei dit jaar. Meld je aan via onderstaand formulier en zet achter je achternaam ROIG. Indien je naam voorkomt op de lijst ben je automatisch en gratis geregistreerd.

2) je bent A(n)IOS maar was niet bij de ROIG maar wilt wel heel graag naar Wijn en Wetenschap komen. Meld je aan per onderstaand formulier en betaal 10 euro

3) je bent een super leuk en gezellig staflid wat deze avond ook bij wil wonen en je lust wel een glaasje wijn... ook aanmelden, super cool! en betaal 15 euro.

Betaling per overschrijving naar
NL78BUNQ2290576255 t.n.v. M. Goeijenbier of stuur een mail naar wijnenwetenschap@gmail.com met in de titel betaalverzoek en je ontvangt vanzelf de betaal link.


Zorg bij overschrijving dat het e-mailadres wat in de omschrijving van de betaling wordt gezet hetzelfde is als het e-mailadres waarmee het onderstaande formulier wordt ingevuld! (zonder @ dan want dat kunnen de meeste banken niet aan.